Politie

Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3

Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3

SINT WILLEBRORD - Het slachtoffer van het dodelijk ongeval op de A58, zaterdagavond, is een 29-jarige man uit Breda. Dat heeft de politie zondag bekend gemaakt.


De man reed door onbekende oorzaak rond 21.30 uur met een auto tegen een boom tussen Sint Willebrord en Rucphen in de richting Roosendaal. De wagen vloog daarna vermoedelijk in brand.

Nadat drie omstanders de brandende auto in de berm zagen staan, haalden ze de bestuurder uit het voertuig. Een een de omstanders startte met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Er zaten geen andere personen in de auto. De politie zoekt getuigen van het ongeval, omdat de toedracht onbekend is. Ook is de politie op zoek naar dashcambeelden.

Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3
Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Met Sacha Sneakers Ster Witte Lage Panterprint 9EYDH2IW

CONTACT


Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres)
Molenstraat 17a-1
4881 CP Zundert

Telefoon 076 – 599 81 11Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3


Postadres
Postbus 22
4880 AA ZundertDesigual 'london Desigual Handtas Medium Handtas 'london Medium yOvmPNnw80

kantoor Goes

Keizerstraat 3a
4461 AN Goes

Telefoon 0118 – 61 76 61kantoor Bergen op Zoom

Sint Catharinaplein 12
Met Ara Met 'durban Ara Riem Sandalen Sandalen Lc5Rqj4A3 4611 TS Bergen op Zoom

Telefoon 0164 – 25 14 11

OVER INTERNETBODE


Internetbode.nl is hét actueel lokaal nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, online en offline te delen met haar lezers.

Copyright Uitgeverij de Bode 2019. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble

© Copyright Internetbode. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. |